Munkatársaknak/Űrlapok

Pályázati űrlap
Képzési program leírása (Mobility Agreement)
Utazási határozat (az Óbudai Egyetem kötelező formája)
Támogatási szerződés
Fogadó fél igazolása (angol)
Beszámoló jelentés
 
Pályázati űrlap
A kitöltött, aláírt pályázhati űrlapot a kari koordinátoron keresztül kell a Nemzetközi Oktatási Irodába eljuttatni.
Pályázati űrlap
 
 
 
Képzési program leírása (kinti aláírás után meghívólevélnek felel meg) 
Kérjük a kinti fogadó partnerrel aláiratni. Az aláírt verziót a partner e-mailben, scannelt formában is visszaküldheti.
Angol nyelvű programleírás (Mobility Agreement)
 
 
Utazási határozat (az Óbudai Egyetem kötelező formája)
Ez az Óbudai Egyetem egységes utazási határozata. Ennek alapján utalja át az egyetem a programmal kapcsolatos költségeket a kiutazónak, illetve a megfelelő irodának, szervezetnek. 
Hazaérkezés után az intézményi utazási határozat elszámolási oldalát le kell adni a GAI-ra.
Utazási határozat
Utazási határozat elszámolási oldal
 
Repülőjegy megrendelés
Ha a kiutazót szervezeti egysége támogatja a közlekedési költésgekkel: Kizárólag annak a epülőjegynek az ára számolható el, amit  a központosított közbeszerzés keretein belül vásároltak. 
Ha a kiutazó saját ösztöndíjkeretének terhére veszi meg a repjegyet, akkor az nem elszámolásköteles, és bárhol megvehető.
Mindkét esetben kérjük a repülőjegy másolatát és a beszállókártyát az igazolással együtt leadni. Ugyanez vonatkozik az esetleges vonatjegyekre/benzinszámlákra is!!!
 
Támogatási szerződés
Támogatás: Felhívjuk kiutazóink figyelmét, hogy az Óbudai Egyetem a kiutazó nevére szóló Bankszámlára utalja a támogatás összegétt, kizáróla euroban. Akinek nincs euro alapú devizaszámlája, az a forintszámlájára kapja az ösztöndíjat, ami az átváltásnál veszteséget fog jelenteni. Az átváltásból adódó veszteség a kiutazót terheli. Az ösztöndíj "lump sum", azaz átlagösszeg, ellentétben a napidíjjal nem tételesen elszámolásköteles és nem adóköteles jövedelem.
Képzési célú munkatársi támogatási szerződés
 
Kérjük, hogy a szerződés első részét (saját személyi adatok) töltsék ki. Nevezzék át a fájlt a következő módon: vezeteknev_keresztnev_kepzes  Átnevezés után kérjük a fájlt a következő címre küldeni: outgoing@uni-obuda.hu
 
 
Fogadó fél igazolása (angol)
Az eredeti igazolást hazaérkezés után 5 napon belül le kell adni a Nemzetközi Oktatási Irodában. A partner intézmények Erasmus kódját a pályázati lehetőségeknél lehet megtalálni.
Igazolás
 
Beszámoló jelentés
Akiknek beszámolási kötelezettségük van, azok a replies-will-be-discarded@ec.europa.eu fognak kapni egy  e-mailt, ami tartalmazza az oktató tennivalóit és a beszámoló elkészítéséhez szükséges névre szóló hozzáférési azonosítókat. A hozzáférés az on-line felülethez egyszeri, ezért kérünk mindenkit, hogy az adatokat figyelmesen töltse ki!
A beszámolót hazaérkezés után 30 napon belül el kell készíteni. Kivételt képeznek az első félévben kiutazók, ahol technikai okok miatt nem intézhető az, hogy időben e-mailt kapjanak beszámolási kötelezettségükről.