Oktatóknak/Űrlapok

Tartalom:
Oktatói pályázati lap
Oktatói program leírása - Mobility Agreement
Kiküldetési határozat 
Oktatói ösztöndíjszerződés
Oktatói út igazolás 
Oktatói beszámoló
Repülőjegy megrendelő nyomtatvány
 


Oktatói pályázati lap
A kitöltött, aláírt pályázhati űrlapot a kari koordinátorral való egyeztetés alapján kell a Mobilitási Osztályra eljuttatni.
 
Távolság kalkulátor
ISCED kódok (tématerületekhez)
 
Oktatói program leírása (kinti aláírás után meghívólevélnek felel meg)
Mobility Agreement
Német nyelvű verzió
Kérjük, hogy ne felejtse el a fájl fejlécébe beírni a nevét!
Kérjük a kinti fogadó partnerrel aláiratni. Az aláírt verziót a partner e-mailben, scannelt formában is visszaküldheti.
 
Kiküldetési határozat 
Ez az Óbudai Egyetem egységes utazási határozata. Ennek alapján utalja át az egyetem a programmal kapcsolatos költségeket a kiutazónak, illetve a megfelelő irodának, szervezetnek. 
Hazaérkezés után az intézményi utazási határozat elszámolási oldalát le kell adni a Gazdasági Igazgatóságra.
 

Ösztöndíjszerződés
Oktatói ösztöndíjszerződés
 
Ösztöndíj: Felhívjuk kiutazóink figyelmét, hogy az Óbudai Egyetem a kiutazó nevére szóló Bankszámlára utalja az ösztöndíjat, kizárólag euroban. Akinek nincs euro alapú devizaszámlája, az a forintszámlájára kapja az ösztöndíjat, ami az átváltásnál veszteséget fog jelenteni. Az átváltásból adódó veszteség a kiutazót terheli. Az ösztöndíj "lump sum", azaz átlagösszeg, ellentétben a napidíjjal nem tételesen elszámolásköteles és nem adóköteles jövedelem.
Kérjük, hogy a szerződés első részét (saját személyi adatok) töltsék ki. Nevezzék át a fájlt a következő módon: vezeteknev_keresztnev_kepzes  Átnevezés után kérjük a fájlt a következő címre küldeni: outgoing@uni-obuda.hu
 

Oktatói út igazolás
Az igazolást hazaérkezés után 5 napon belül le kell adni a Mobilitási Osztály. A partner intézmények Erasmus kódját a pályázati lehetőségeknél lehet megtalálni.
 
Oktatói beszámoló
Akiknek beszámolási kötelezettségük van, azok a replies-will-be-discarded@ec.europa.eu fognak kapni egy  e-mailt, ami tartalmazza az oktató tennivalóit és a beszámoló elkészítéséhez szükséges névre szóló hozzáférési azonosítókat. A hozzáférés az on-line felülethez egyszeri, ezért kérünk Mindenkit, hogy az adatokat figyelmesen töltse ki!
A beszámolót hazaérkezés után 30 napon belül el kell készíteni. Kivételt képeznek az első félévben kiutazók, ahol technikai okok miatt nem intézhető az, hogy időben e-mailt kapjanak beszámolási kötelezettségükről.
 
Repülőjegy megrendelés
Ha az oktatót kara, intézete támogatja a közlekedési költségekkel: Kizárólag annak a epülőjegynek az ára számolható el, amit  a központosított közbeszerzés keretein belül vásároltak. 
Ha az oktató saját ösztöndíjkeretének terhére veszi meg a repjegyet, akkor az nem elszámolásköteles, és bárhol megvehető. Kérjük a repülőjegy másolatát és a beszállókártyát az igazolással együtt leadni. Ugyanez vonatkozik az esetleges vonat/busz stb. jegyekre/benzinszámlákra is.